Vergaderruimte Amsterdam met lunch, borrel of culinaire workshop

Vergaderruimte Amsterdam

Unieke vergaderruimte Amsterdam huren voor jouw zakelijke vergadering

Ben je op zoek naar een unieke vergaderruimte in hartje Amsterdam? Dan zoek je waarschijnlijk naar een vergaderlocatie met een goede sfeer!

Bij ons huur je een sfeervolle vergaderruimte dat meer is dan alleen een zaal met wat tafels en stoelen. Voor een volledig verzorgde vergadering met beamer, maar ook lunch, borrel of diner hoef je niet verder te zoeken!

Neem contact op

Zakelijke vergaderlocatie Amsterdam centrum

Bij ons kun je een vergader locatie huren in Amsterdam die perfect past bij jouw zakelijke bijeenkomst. Onze ruimte is een fantastische vergaderruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale en gastvrije locatie in Amsterdam om hun vergaderingen te houden.

Zoek je een sfeervolle vergaderruimte in Amsterdam centrum? Je hebt het gevonden! Neem contact op en boek een datum en tijd voor jouw aankomende vergadering.

Vergaderruimte huren Amsterdam met lunch of borrel

Niet alle meetingrooms bieden wat Moederskeuken.nl te bieden heeft. Je kunt namelijk meer dan alleen een professionele vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten huren. 

We zorgen namelijk ook voor culinaire hoogstandjes. Denk hierbij aan een heerlijke lunch, lekkere borrel of volledig diner, waardoor een vergadering nog een stuk gezelliger en socialer wordt. Er zijn in Amsterdam weinig andere vergaderlocaties die deze unieke optie bieden.

Vergaderruimte Amsterdam met lunch

Vergaderruimte Amsterdam met culinaire extra’s

Zoek je op vergaderen met lunch Amsterdam? Of wil je tijdens of na de vergadering genieten van heerlijke hapjes, een gezellige borrel of culinaire workshop? Neem dan direct contact op en vraag naar het aanbod.

Vergader locatie Amsterdam met aansluitende Team-building

De mogelijkheid om een culinaire ervaring aan de vergadering toe te voegen is een geweldige manier om het bedrijfsevenement uniek en memorabel te maken. 

Bovendien kan het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd of borrel na afloop de teambuilding versterken en de vergadering op een ontspannen manier afsluiten.

Behalve een lunch, borrel of diner bieden we ook de mogelijkheid voor een kookworkshop aan, wat na de zakelijke besprekingen een leuke teambuilding-ervaring zal zijn. Zelf een maaltijd koken van de beste ingrediënten uit de natuur is gezellig en inspirerend.

vergader locatie Amsterdam
Vergaderruimte Amsterdam huren met beamer

Op deze manier kun je een eenvoudige vergadering omtoveren tot een heus bedrijfsuitje waarbij de deelnemers leren koken en genieten van een heerlijke maaltijd. Jouw medewerkers zullen deze meeting nog lang blijven herinneren!

We hebben een ruime selectie van diverse culinaire workshops, dus voor ieder wat wils!

Neem contact op

Meetingroom met diverse voorzieningen

Onze vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam is ideaal gelegen en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering.

We zorgen voor alle voorzieningen voor het geven van een goede presentatie. Denk bijvoorbeeld aan een beamer en een ‘flipover’. Uiteraard serveren we voor en tijdens de meeting koffie, thee en fris.

Onze ruimte is perfect om een vergadering te combineren met een culinair uitje

Onze meeting-room in het centrum van Amsterdam is ook zeker handig voor bedrijven die van buiten de stad komen. De levendige omgeving en faciliteiten van Amsterdam met haar mooie locaties biedt uitkomst voor een leuk uitstapje met het bedrijf.

Onze evenementenlocatie biedt plaats aan meer dan 40 personen. Hiermee is onze vergaderruimte een ideale plek voor middelgrote bedrijven of afdelingen die een formele of informele vergadering willen organiseren.

Het presenteren van de jaarcijfers hoeft geen saaie bedoening meer te zijn. Fleur de nodige bedrijfsbijeenkomst op met een gezellig en culinair uitstapje. Na de vergadering zou er ook een teambuilding activiteit kunnen plaatsvinden, zoals een kookworkshop. Ook een private dining, of borrel met diner behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, Moederskeuken is de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een complete, zorgeloze vergader- én eetervaring in Amsterdam. Vergaderen in hartje Amsterdam was nog nooit zo leuk en inspirerend! Je hoeft niet verder te kijken naar andere geschikte ruimtes, wij hebben wat je zoekt!

Wat kost het huren van een vergaderruimte?

Wat kost een vergaderruimte? Dit is een begrijpelijke vraag. De prijs is geheel afhankelijk van de wensen en eventueel aanvullende activiteiten en opties.

Neem contact op voor een passende offerte of plaats direct een reservering voor jouw ideale datum. We laten je graag de unieke sfeer van onze meetingroom in Amsterdam ervaren!

Neem contact op