Kookstudio Amsterdam: onze professionele keukens!

We hebben in Amsterdam beschikking tot meerdere professionele kookstudio’s. Afhankelijk van uw wensen en groep grootte kan er een keuze gemaakt worden uit een van de kookstudio’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop op locatie te doen, zoals bijvoorbeeld bij uw bedrijf of aan huis. Ook is het mogelijk om met groepen groter dan 30 personen en buiten Amsterdam te koken, wij gaan graag voor u op zoek naar de meeste geschikte kookstudio! Hier een greep uit het assortiment, onze vijf favoriete keukens in de Amsterdam. Helaas kunnen wij onze kookstudio’s niet los verhuren zonder afname van een kookworkshop of diner.

Onze kookstudio locaties:(klik om te vergroten)

Kookstudio Club Cuisine: Koken bij de Nieuwmarkt

Kookstudio Nieuwmarkt

Vlakbij de Waag, in historisch Amsterdam, hartje centrum. Een sfeervolle locatie met open keuken en eetruimte. Goed bereikbaar via CS en metro. Geschikt t/m 40 personen.

Koken in Zeeburg

Kookstudio-Zeeburg

Deze prachtige kooklocatie ligt in het oosten van Amsterdam, in het havengebied. Het is een ruimte en open keuken met eetruimte samen in een.  Geschikt t/m 25 personen.

Koken in de Lastagebuurt
kookstudio-nieuwmarkt-amsterdam

Deze locatie ligt in hartje Amsterdam, slechts enkele minuten lopen naar Centraal Station, is met name zeer geschikt is voor kleinere groepen. Het is een gezellige keuken met eetruimte samen in een. Deze locatie is compleet voorzien van alle nodige professionele apparatuur om elke kookworkshop of kookcursus een succes te maken. Geschikt t/m 15 personen.

Koken in de Jordaan
kookstudio in de jordaan amsterdam

Deze gezellige kookstudio zit in hartje Jordaan in Amsterdam en is geschikt om te koken van 10-18 personen. Goed te bereiken via OV en een grote parkeergarage (Q-park op de Marnixstraat) op enkele minuten loopafstand.

Koken in Amsterdam West

Deze kookstudio is in de buurt van de houthavens in Amsterdam west. Zowel geschikt voor kookworkshops als diners. Men kan hier koken en dineren tot 100 personen.

Koken op de grachten van Amsterdam

kookworkshop op de grachten amsterdam

Deze prachtige kookstudio ligt aan de grachtengordel van Amsterdam. Zeer geschikt voor zowel formele en zakelijke kookworkshops als voor familie en vrijgezellen feestjes. Met een ruime keuken en een prachtige eetkamer is er voldoende ruimte voor 15-50 personen. Geschikt vanaf ± 15 personen.