Kookstudio Amsterdam: onze professionele keukens!

We hebben in Amsterdam beschikking tot meerdere professionele kookstudio’s. Afhankelijk van uw wensen en groep grootte kan er een keuze gemaakt worden uit een van de kookstudio’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop op locatie te doen, zoals bijvoorbeeld bij uw bedrijf of aan huis. Ook is het mogelijk om met groepen groter dan 30 personen en buiten Amsterdam te koken, wij gaan graag voor u op zoek naar de meeste geschikte kookstudio! Hier een greep uit het assortiment, onze vijf favoriete keukens in de Amsterdam. Helaas kunnen wij onze kookstudio’s niet los verhuren zonder afname van een kookworkshop of diner.

Onze kookstudio locaties:(klik om te vergroten)

Koken bij Dille & Kamille

Kookstudio-Dille-Kamille

Deze prachtige kooklocatie ligt in het centrum van Amsterdam, dichtbij Centraal Station. Het is een ruimte en open keuken met eetruimte samen in een.  Geschikt t/m 30 personen.

Koken nabij de Nieuwmarkt
kookstudio-nieuwmarkt-amsterdam

Deze locatie ligt in hartje Amsterdam, slechts enkele minuten lopen naar Centraal Station, is met name zeer geschikt is voor kleinere groepen. Het is een gezellige keuken met eetruimte samen in een. Deze locatie is compleet voorzien van alle nodige professionele apparatuur om elke kookworkshop of kookcursus een succes te maken. Geschikt t/m 15 personen.

Koken op de grachten van Amsterdam

kookworkshop op de grachten amsterdamDeze prachtige kookstudio ligt aan de grachtengordel van Amsterdam. Zeer geschikt voor zowel formele en zakelijke kookworkshops als voor familie en vrijgezellen feestjes. Met een ruime keuken en een prachtige eetkamer is er voldoende ruimte voor 15-50 personen. Geschikt vanaf ± 15 personen.

Koken in Zuidoost
kookstudio-zuidoost-amsterdam

Deze stijlvolle kookstudio zit aan de Spaklerweg in Amsterdam en is geschikt om te koken van 30-100 personen. Deze locatie is met name geschikt voor grote groepen en die ook goed bereikbaar is. Niet alleen is er volop parkeergelegenheid, maar tevens ook via openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken.

Koken in Amsterdam West
kookworkshop in Amsterdam west

Deze kookstudio is in de buurt van de havens in Amsterdam west. Zowel geschikt voor kookworkshops als diners. Men kan hier koken en dineren tot 25 personen, en eten tot 80 personen.