Kookcursus Amsterdam voor beginners en gevorderden

kookcursus Amsterdam

Samen koken tijdens een kookcursus in Amsterdam

Wij bieden naast kookworkshops voor groepen ook kookcursussen voor kleinere groepen of op individuele inschrijving. Een kookcursus is gericht op de fanatieke hobby kok en mensen die specifiek willen weten over kooktechnieken of bijzondere gerechten.

Kookcursus voor beginners Amsterdam

In principe lijken met name kookcursussen voor beginners zeer op die van de kookworkshops die we bieden. Zie de kookworkshop pagina voor meer informatie over de thema’s en locaties.

Meestal werken we met een bekende keuken, zoals bijvoorbeeld Italiaans of tapas. Met een beginnerscursus maken we een 4 of 5 gangen menu. Men leert zelf pasta te maken en een mooie basissaus daarbij. Daarnaast komen een aantal andere klassieke gerechten zoals Vitello Tonnato, Saltimbocca en Tiramisu aan bod. Er wordt met een cursus meer in gegaan op de materie dan bij een kookworkshop. Met name omdat het lastiger is om meer de diepte in te gaan als het gaat om een bedrijfsuitje met een groep van 20 of meer personen. Bij een kookcursus krijgt men meer individuele aandacht en is het mogelijk om meer specifieke vragen te stellen. Meer culinaire kennis dus!

Vergeet overigens niet dat het ook mogelijk is om een workshop te doen met een bedrijf of groep tot 15 personen. Samen leren koken met een cursus is ook een fantastisch bedrijfsuitje!

Kookcursus op inschrijving

Op de vensters rechts boven vindt u een aantal data waarop het mogelijk is om je in te schrijven voor een eenmalige kookcursus. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de cursus door gaan. Bij minder dan 8 inschrijvingen schuiven we de datum door naar de volgende maand. Om de 3 of 4 maanden veranderen we het thema. In de nabije toekomst hopen wij vaker kookcursussen op inschrijving te kunnen aanbieden. Klik hier voor meer informatie over de volgende kookles! Zie ook de kookworkshop pagina voor meer informatie omtrent de verschillende kookstudio’s die wij gebruiken. Om je direct in te schrijven klik hier!