Kookworkshop Aziatisch

kookworkshop aziatisch

Deze kookworkshop Aziatisch richt zich voornamelijk op de Thaise, Cambodjaanse en Vietnamese keukens. De Oosterse keuken is wellicht de meest uitgebreide keuken aangezien het om veel verschillende landen gaat. Zodoende we hebben hier slechts een aantal bij elkaar gebundeld. In totaal worden er gezamenlijk zo’n 8 á 9 verschillende gerechten gemaakt.

Klassieke gerechten zoals tom ka kai, beef curry en Vietnamese rijstpapier rolletjes behoren tot dit menu. Tijdens het koken worden er tevens twee smaakvolle amuses gemaakt, een maiskoekje en viskoekje die al tijdens het koken worden opgegeten. Net als in onze andere kookworkshops worden er in deze kookcursus Aziatisch een aantal basis kook- en snijtechnieken behandeld. In deze kookworkshop Aziatisch is het koken van rijst ook een belangrijk onderdeel van de cursus. Bij binnenkomst krijgt iedereen een drankje en hapje, waarna de schorten worden uitgedeeld en het menu wordt uitgelegd. Klik hier en schrijf je direct in (via onze andere website) of voor meer informatie bel of mail ons.

Leer meer over de Oosterse keuken. Deze kookworkshop Aziatisch is niet alleen voor beginners maar ook voor meer gevorderde kookliefhebbers. De Aziatische keuken is zeer gevarieerd en hoeft zeker niet alleen maar pittig te zijn. We maken heerlijke vlees, vis, en groente gerechten die we serveren met perfect gekookte rijst!

Kosten €90,00 inclusief drankjes. Aanvang is vanaf 18.00, en we zullen uiterlijk beginnen om 18.30 uur. Een minimum van 10 personen moeten zich hebben ingeschreven voor deze kookcursus Aziatisch om het door te laten gaan.

SCHRIJF JE DIRECT IN

kookworkshop Aziatisch

dinsdag 4 juni

dinsdag 2 juli

dinsdag 3 september

Tijd: 18:00-22:00 uur

Locatie: Sint Antoniesbreestraat 46, Amsterdam

*Alle boekingen zijn definitief en kunnen tot 14 dagen voor datum kosteloos verzet worden naar een andere datum. Voor het verplaatsen van een datum binnen 14 dagen wordt een toeslag van €35,00 in rekening gebracht. Binnen 7 dagen voor datum kan er niet meer gewijzigd worden. Alleen in het geval dat een datum wordt geannuleerd wegens gebrek aan voldoende deelnemers kan het geld worden gerestitueerd.