Kookworkshop Aziatisch

kookworkshop aziatischDeze kookworkshop Aziatisch richt zich voornamelijk op de Thaise,Cambodjaanse en Vietnamese keukens. De Oosterse keuken is wellicht de meest uitgebreide keuken aangezien het om veel verschillende landen gaat. Zodoende we hebben hier slechts een aantal bij elkaar gebundeld. In totaal worden er zo’n 8 á 9 verschillende gerechten gemaakt. Klassieke gerechten zoals tom ka kai, beef curry en Vietnamese rijstpapier rolletjes behoren tot dit menu. Tijdens het koken worden er tevens twee smaakvolle amuses gemaakt, een maiskoekje en viskoekje die al tijdens het koken worden opgegeten. Net als in onze andere kookworkshops worden er in deze kookcursus Aziatisch een aantal basis kook- en snijtechnieken behandeld. In deze kookworkshop Aziatisch is het koken van rijst ook een belangrijk onderdeel van de cursus. Bij binnenkomst krijgt iedereen een drankje en hapje, waarna de schorten worden uitgedeeld en het menu wordt uitgelegd. Voor meer informatie bel of mail ons direct of via het contact formulier.

Leer meer over de Oosterse keuken. Deze kookcursus Aziatisch is niet alleen voor beginners maar ook voor meer gevorderde kookliefhebbers. De Aziatische keuken is zeer gevarieerd en hoeft zeker niet alleen maar pittig te zijn. We maken heerlijke vlees, vis, en groente gerechten die we serveren met perfect gekookte rijst!

Kosten €75,00 inclusief drankjes. Aanvang is vanaf 18.00, en we zullen uiterlijk beginnen om 18.30 uur. Een minimum van 8 personen moeten zich hebben ingeschreven voor deze kookcursus Aziatisch om het door te laten gaan.

 

kookworkshop Aziatisch

dinsdag 8 januari

dinsdag 5 februari

dinsdag 5 maart

Tijd: 18:00-22:00 uur

Locatie: Amsterdamse Kookschool, Binnen Bantammerstraat 15, Amsterdam

Your Name

Your Email

Subject

Your Message