Kookworkshop Italiaans: Voor de fanatieke thuiskok!kookworkshop Italiaans

kookworkshop-italiaans

Moederskeuken biedt ook een kookworkshop Italiaans aan voor 1 of 2 personen, of andere kleinere groepen op inschrijving. In deze eenmalige kookcursus leert men ook meer specifiek over snijtechnieken, kooktechnieken, tips en de producten die worden gebruikt. Ontdek nieuwe smaken en recepten uit diverse streken en landen. Dus schrijf je alleen in of gezellig samen met een partner of vriendin in voor deze kookworkshop Italiaans en maak een culinaire avond mee vol inspiratie en nieuw inzicht op de eerste levensbehoefte!

SCHRIJF JE DIRECT IN

Italiaanse kookworkshop

maandag 3 juni

maandag 1 juli

maandag 2 september

Tijd: 18:00-22:00 uur

Locatie: Sint Antoniesbreestraat 46, Amsterdam

het menu:

Diverse Bruschetta’s

Tacchino Tonnato

Risotto Al Funghi

Tagliatelle alla Cozze

Pollo Al Limone

Tiramisu

Leer meer over de Italiaanse keuken, diverse streekgerechten en zelf pasta maken! Deze kookworkshop Italiaans is zowel voor beginners als meer gevorderde kooktalenten. De Italiaanse keuken is zeer breed, maar ook erg geraffineerd. Zelf pasta maken met natuurlijk een perfecte saus! Daarnaast ook natuurlijk de antipasti om de maaltijd mee te beginnen. Ook behandelen we fijne techniek voor het maken van risotto, uit het beste risotto boek, Tutto Risotto van Florine Boucher. Deze kookworkshop Italiaans bevalt vele facetten en uiteraard de basis van de Italiaanse keuken.

Iedere streek in Italie heeft zijn eigen gerechten en producten die vaak ook zijn geregistreerd en ook beschermd per streek. Producten zoals Parma ham en Parmazaanse kaas mogen alleen uit het gebied Parma komen. Italië heeft het meeste streekproducten die zijn geregistreerd ter wereld. De hele beweging is in de jaren 80 op gang gekomen door de Slow Food beweging die ontstond als tegenbeweging van de fastfood.

Kosten €90,00 inclusief drankjes. Aanvang is vanaf 18.00, en we zullen uiterlijk beginnen om 18.30 uur. Een minimum van 10 personen moeten zich hebben ingeschreven voor deze kookworkshop Italiaans om het door te laten gaan. Voor meer info bel: 06-14189965 of mail ons.

SCHRIJF JE DIRECT IN

*Alle boekingen zijn definitief en kunnen tot 14 dagen voor datum kosteloos verzet worden naar een andere datum. Voor het verplaatsen van een datum binnen  14 dagen wordt een toeslag van €35,00 in rekening gebracht. Binnen 7 dagen voor datum kan er niet meer gewijzigd worden. Alleen in het geval dat een datum wordt geannuleerd wegens gebrek aan voldoende deelnemers kan het geld worden gerestitueerd.