SamsomSamsomheader1presenteren:
Asian Adventure in Amsterdam
4 t/m 7 april, 2013

Dit voorjaar presenteren SAMSOM&SAMSOM drie aziatische/dumpling kookworkshops plus een exclusieve dumpling tasting van de Dumpling Diva.
Voor dit evenement komt internationaleTV chef/Dumpling Diva, Marja Samsom, speciaal uit New York om met chef Bart Samsom van Moederskeuken samen te werken.
Op 4 april zal de Dumpling Diva haar dumplings presenteren tijdens een pop-up proeverij van 18-20 uur in een prachtige locatie aan de Amsterdamse grachten (locatie wordt bekend gemaakt bij het inschrijven). Men kan zich inschrijven voor dit evement via de website van Moederskeuken. Men krijgt een feestelijk glas cava plus meerdere verrukkelijke dumplings geserveerd. Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Kosten €20 p.p..

Voor 5 en 7 april (6 april is vol geboekt!) kan men nog inschrijven voor de kookworkshops die worden gegeven onder leiding van chefs Marja en Bart in kookboekenwinkel De Sperwer. Op deze dagen van 18.00-22.00 uur (op zondag 7 april van 16.00-20.00 uur) is er een inspirerende kookworkshop gebaseerd op de aziatische keuken met uiteraard ook de smaakvolle dumplings van de Dumpling Diva. Op het menu staan zalm tartaar “two ways”, shitake dumplings, en ook als dessert met “watertandende” frambozen chocolade dumplings. En natuurlijk worden er heerlijk thaise viskroketjes, Pekingeend pannenkoekjes, vietnamese loempia’s met garnaal en groene asperges uit de wok gemaakt. Ook hier is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Kosten €75 p.p..
Meld je dus snel aan voor een van deze dagen via de CONTACTPAGINA. Voor meer informatie of vragen kunt u ook bellen of mailen.