Thuiskok, Kok aan huis: Homecooking & Private Dining!

Voor speciale gelegenheden of een select gezelschap bieden wij een speciale thuiskok bij u thuis of op locatie. Of het nou om een bedrijfsdiner, familie bijeenkomst, speciaal evenement of voor een kerstdiner, onze thuiskok kan voor elke gelegenheid u een bijzonder en smakelijk menu aanbieden. Wij werken met diverse leveranciers die de beste kwaliteit, biologisch en duurzame producten bieden wat is terug te vinden in onze eerlijke en verfijnde gerechten. Met vele jaren ervaring in diverse keukens in Amsterdam heeft onze thuiskok inmiddels een duidelijke naam opgebouwd als het gaat om verfijnde smaken en culinaire creativiteit. Met respect voor de natuur en dieren laat uw kok aan huis Bart zich inspireren om elke seizoen met de mooiste producten weer nieuwe gerechten op tafel te brengen.

Lees hier meer over onze chef en thuiskok Bart!

Hij heeft hieronder een paar heerlijke suggesties, maar laat ons vooral ook weten wat u het allerliefst eet! Onze thuiskok is uw kok aan huis voor private dining in Amsterdam

Voor/tussen:

  • Frisse octopus salade met paprika en tomaat.
  • Spinazie salade met warme geitenkaas, spek, croutons, pijnboompitten, en mosterd dressing.
  • Oud hollandse groenten (schorseneren, pastinaak, aardpeer) met bos ui en gesmolten taleggio kaas.
  • Horsmakreel met aardappel en avocado en soja/gember vinaigrette.
  • Huisgerookte eendeborst op rucola salade met parmazaanse kaas.
  • Coquinas (schelpjes) met dragon.
  • Moeders viskroketjes met mierikswortel mayonaise.

Hoofdgerecht:

  • Gebakken snoekbaars filet met zeekraal, opperdoezen en beurreblanc.
  • Speenvarken met tapijtschelpen, courgette/aubergine brunoise, nicola en madeira jus.
  • Ossehaas met gratin, gestoofde koolrabi en bearnaise saus.
  • Tomaten flensje met portobello, venkel en taleggio/kruiden saus.
  • Lamschenkel met zongedroogde tomaten risotto en gebakken spinazie.

Nagerecht:

  • Indian vibes parfait met creme anglaise.
  • Grootmoeders Linzertorte.
  • Citroengras creme brulé.
  • Mango spoom.
  • Drie kleuren chocolade mousse met amandel siroop.

KOSTEN: De gemiddelde prijs voor een 4-gangen menu is €60 p.p. (ex.BTW) voor minimaal 8 personen. Een wijnarrangement is €25 p.p. en een compleet drankenarrangement €30 p.p. De prijzen zijn verder afhankelijk van uw speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van biologische of exclusieve producten. Alleen reiskosten (€0,30 per km) worden in rekening gebracht indien er >50 km moet worden gereden.